betöltés folyamatban...

Bujtor István özvegye férje halála óta nem volt a Balatonban

2015. Augusztus 6.

Az asszony a mai napig nehezen viseli férje halálát. A közös helyeik még mindig fájó emléket ébresztenek benne. De nem tétlenkedik, sikeresen vezeti vállalkozásukat.

Bujtor tragikus halála óta már 6 év telt el, de özvegye, Judit hangja még mindig el-el csuklik, ha férjéről beszél. A Borsnak adott interjújában mesél arról, hogy az egyik kedvenc helyüktől, a Balatontól a mai napig idegenkedik.


- Maga a Balaton nem túl kellemes emlék. Amióta István elment, nem mentem bele a vízbe, és még hajón sem ültem. Ez örökre így marad, mert ez a fejezet számomra lezárult - árulta el az asszony.

De van olyan közös emlékeket ébresztő dolog, amitől Judit nem vált meg, férje álmát nagy sikerrel továbbvitte. A tihanyi Bujtor István Szabadtéri Szinpadot teltházas előadásokkal működteti. A férje méltó emlékére csak a legszínvonalasabb darabokat játszák, illetve Kern András, Bujtor legjobb barátja a szabadtéri színpad gyakori fellépője.

Az özvegyet örömmel tölti el, hogy férjét milyen tiszetelet övezi és emléke nem fakul.
- Két éve készült el Balatonfüreden István szobra. Jó érzés látni, milyen sokan fotózkodnak vele, az unokái is rendszeresen ellátogatnak oda. Jó a kapcsolatom velük is, szeretek a társaságukban lenni - mesélte Judit.

 

forrás: http://www.kiskegyed.hu

 

 

Hírek

Bujtor István nekrológ

Bujtor István (szül: Frenreisz István, Budapest, 1942. május 5. – Budapest, 2009. szeptember 25.)

Köszönet a támogatóinknak: